APPARTEMENTEN & VILLA VERHUUR

AMERIKA

  • Reistijd: ganse jaar door
  • Vluchten: dagelijks vertrek vanuit Zaventem, Brussels International Airport of Schiphol, Amsterdam

A HOME AWAY FROM HOME

Waarom eens niet kiezen om langer te blijven op een en dezelfde plaats. Het in en uitpakken al hoppend van de ene naar de andere beroemde locatie is voor sommigen te hectisch.  Daarom zijn er heel wat reizigers die kiezen om langer op één en dezelfde plaats te verblijven van waaruit men op een eigen tempo de streek kan verkennen.

Wenst u de luxe van een prachtig hotel, maar verblijft u liever in een mooi appartement of villa ?

Vanaf 2021 bieden wij op de meeste plaatsen in Amerika tijdens het ganse jaar  een ruim aanbod van moderne appartementen en luxevilla’s tot  wel 15 slaapkamers aan, ingericht met volledig ingerichte keukens, woonkamers, eetkamers,  privaat zwembad en dit alles volgens de laatste designtrends.

Alle luxeverblijven worden beheerd door professionele ondernemingen en staan 24/7 voor u klaar.

Bij aankomst zorgt Inforeizen voor de huurwagen en routebespreking naar uw gekozen verblijf. Daarbovenop zorgen wij voor een uitgebreid informatiepakket waarin de bezienswaardigheden besproken worden van en rond uw verblijfplaats.

Voorbeelden:

voorbeeld1
voorbeeld2
voorbeeld3
voorbeeld4
voorbeeld5
voorbeeld6

Hieronder vindt u een lijstje met de verschillende plaatsen waar u appartementen en villa’s kan huren:

Apartementen:

Massachusetts : Boston

Pennsylvania : Philadelphia

District of Columbia : Washington DC

Illionois : Chicago

Washington : Seattle

Louisiana : New Orleans

Texas : Dallas

Georgia : Atlanta

Tennesee : Nashville

Florida : Miami

California : San Diego

 

Villa’s:

Hawaii : Maui , Kauai, Big Island

Florida : Orlando, Miami, Marco Island

Utah : Park City

Colorado : Vail

California : San Diego, Palm Springs, Santa Barbara,Malibu, Beverly Hills, Carmel by the sea,

Tennesee & North Carolina : Smoky Mountains (Gatlinburg & Asheville) Sonoma County

New York : Hamptons

South Carolina

Colorado

Texas

New Mexico : Santa Fe

Arizona : Scottsdale, Sedona,

Wyoming : Jackson Hole

Idaho : Sun Valley

Oregon : Bend

Ski Chalets:

Californie

Idaho

Wyoming

Colorado

Utah

New Mexico

DUURZAAM TOERISME:

Voor elke reis die u bij Inforeizen & USA Travel boekt, zorgen wij voor de neutralisatie van de CO2-uitstoot door het planten van bomen in Madagascar en werkt hiervoor samen met de Belgische NGO Graine De Vie. Graine De Vie bestaat al sinds 2009 en heeft ondertussen al 19.200.000 bomen geplant in Madagaskar, één van de landen het hardst getroffen door ontbossing. De vrijwilligers van Graine De Vie werken samen met de lokale autoriteiten om de biodiversiteit te beschermen en helpen ze de lokale bevolking, veelal vrouwen, aan werk. In totaal heeft de NGO 134 boomsoorten geplant in 132 kwekerijen in Madagascar en 20 kwekerijen in Togo en zo 743 sites kunnen herbossen, goed voor de opname van zo’n 100.000 ton CO2. In 2019 alléén werden meer dan 10.000.000 bomen geplant. Het resultaat van dit project is dus meervoudig: de co2-uitstoot neutraliseren, de gezondheid van de bevolking op aarde verbeteren en de levensstandaard en werkgelegenheid in ontwikkelingslanden verhogen.

              

Praktische info

Belgen hebben een geldig internationaal paspoort nodig en het verplichte estaformulier. Chauffeurs dienen in het bezit te zijn van een geldig Belgisch rijbewijs. Geen enkele inentingen is verplicht. In de Verenigde Staten gebruikt met 110 volt en is de stopcontactdoos anders dan in België. U heeft dan ook een speciale verloopstekker nodig.

Prijsofferte

Interesse voor een prijsofferte ? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen, geboortedata en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte. Afhankelijk van uw budget kan Inforeizen hotels, lodges en motels voorstellen. Het hieronder vermelde programma is een voorbeeld van een reis en kan steeds aangepast worden waar mogelijk.