Zuid-Afrika

Africa in a Nutshell

Welkom in Zuid-Afrika

Waar de Indische en Atlantische oceaan elkaar ontmoeten, in het meest zuidelijke tipje van het Afrikaanse continent, ligt de republiek Zuid-Afrika. Zuid-Afrika dankt zijn immense rijkdom aan de enorme variëteit aan prachtige landschappen: uitgestrekte grasvlakten, savannen, paradijselijke stranden en baaien, ruige bergstreken en prachtige natuurreservaten met ontelbare diersoorten. De verscheidenheid komt ook tot uiting in haar gastvrije en vriendelijke bevolking die bestaat uit een opwindende reeks etnische groepen, met een grote variatie aan talen, culturen en religies. Een uitstekende wijze om Zuid-Afrika te bereizen is een fly and drive programma, volledig naar uw wensen uitgewerkt, zoals Inforeizen dit ook doet voor zijn andere specialisaties. U kan verblijven in verschillende accommodatiemogelijkheden die Zuid-Afrika rijk is: van luxueuze resorts en hotels tot charmante lodges, typische Guesthouses en Bed and Breakfasts. Ervaar en beleef het land waar u kan genieten van een heerlijk glas Kaapse wijn bij een lekkere braai in een adembenemende natuur.

Hoofdstad

Pretoria

Reisformaliteiten

Geldig internationaal paspoort voor Belgen (6 maandag geldig na retour)

Geboortecertificaat verplicht voor kinderen onder de 18 jaar

U heeft een Belgisch en internationaal rijbewijs nodig

Munt

Zuid-Afrikaanse Rand

Taal

Afrikaans & Engels

Ontdek Zuid-Afrika met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen op maat gemaakte individuele reizen naar Zuid-Afrika. Hieronder worden een aantal voorbeelden van bestaande individuele reizen weergegeven die wij voor u kunnen reserveren. Deze programma’s kunnen altijd aangepast worden naar uw eigen wensen waar mogelijk.

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte.

  • Een rondreis 100% op maat.
  • Kies zelf wanneer u vertrekt.
  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring in Zuid-Afrika reizen.

Road Trips

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Zuid-Afrika?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!