Nieuw-Zeeland

Why Not ?

Welkom in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een van de meest geïsoleerde landen ter wereld. Het is gelegen in de zuidwesthoek van de Grote Oceaan. Het land bestaat uit twee eilanden: Het Noorder- en het Zuidereiland. Het is een land van contrasten: tussen het subtropische noorden en het koele zuiden, het natte westen en het drogere oosten, de vulkanen van het Centraal Noordereiland en de bergen van het Zuidereiland. Nieuw-Zeeland is dan ook een paradijs voor iedere natuurliefhebber. U vindt er de Nieuw-Zeelandse Alpen, door gletsjers gevormde meren en fjorden, vulkanen en hete bronnen,beschutte baaien, heerlijke stranden, weelderige oerbossen en een aantal diersoorten die nergens anders ter wereld voorkomen. Maar ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken met de Maori- en Polynesische cultuur. Het stedelijke aspect komt op de tweede plaats. De hoofdstad van Nieuw-Zeeland, Wellington, ligt op de zuidpunt van het Noordereiland.

Hoofdstad

Wellington

Taal

Engels & Maori

Munt

New Zealand Dollar

Reisformaliteiten

Geldig internationaal paspoort voor Belgen dat nog 3 maanden geldig moet zijn na u vertrekdatum uit Nieuw Zeeland.

Vanaf 1 oktober 2019 dienen Belgische reizigers een NZeta aan te vragen. Het NZeTA (New Zealand Electronic Travel Authority) dient u tijdig aan te vragen op de website van de Nieuw-Zeelandse overheid nl. https://www.immigration.govt.nz/new-zealand-visas

De kosten bedragen NZD $12,- per persoon. Goedkeuring kan tot 72 uur duren, dus vraag de NZeTA ruim voor uw vertrek aan. De NZeTA is vereist voor reizen vanaf 1 oktober 2019. Reizigers die hun reis naar Nieuw-Zeeland al geboekt hebben, kunnen de NZeTA vanaf juli 2019 aanvragen, voordat de NZeTA vanaf 1 oktober 2019 verplicht wordt.

Europese reizigers moeten ook een International Visitor Conservation and Tourism fee (IVL) betalen. Deze tax is bedoeld om de inheemse natuur en infrastructuur van Nieuw-Zeeland op peil te houden. De kosten hiervan bedragen NZD $35,- per persoon. Deze som betaalt u tijdens het aanvragen van het NZeTA.

U heeft een Belgisch en Internationaal rijbewijs nodig

Ontdek Nieuw Zeeland met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen op maat gemaakte individuele reizen naar Nieuw-Zeeland. Hieronder worden een aantal voorbeelden van bestaande  individuele reizen weergegeven die wij voor u kunnen reserveren. Deze programma’s kunnen altijd aangepast worden naar uw eigen wensen waar mogelijk.

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte.

  • Een rondreis 100% op maat.
  • Kies zelf wanneer u vertrekt.
  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring in Nieuw Zeeland reizen.

Road Trips

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Nieuw Zeeland?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!