Nieuw-Zeeland

Why Not ?

Welkom in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een van de meest geïsoleerde landen ter wereld. Het is gelegen in de zuidwesthoek van de Grote Oceaan. Het land bestaat uit twee eilanden: Het Noorder- en het Zuidereiland. Het is een land van contrasten: tussen het subtropische noorden en het koele zuiden, het natte westen en het drogere oosten, de vulkanen van het Centraal Noordereiland en de bergen van het Zuidereiland. Nieuw-Zeeland is dan ook een paradijs voor iedere natuurliefhebber. U vindt er de Nieuw-Zeelandse Alpen, door gletsjers gevormde meren en fjorden, vulkanen en hete bronnen,beschutte baaien, heerlijke stranden, weelderige oerbossen en een aantal diersoorten die nergens anders ter wereld voorkomen. Maar ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken met de Maori- en Polynesische cultuur. Het stedelijke aspect komt op de tweede plaats. De hoofdstad van Nieuw-Zeeland, Wellington, ligt op de zuidpunt van het Noordereiland.

Hoofdstad

Wellington

Reisformaliteiten

Geldig internationaal paspoort voor Belgen. Vanaf 1 oktober 2019 bent u verplicht om een ETA (Electronic Travel Authority) aan te vragen (prijs : NZ$12 pp) Er wordt ook een verplicht IVT (International Visitor Conservation and Tourism Levy) gevraagd van NZ$ 35 pp).

U heeft een Belgisch en Internationaal rijbewijs nodig

Munt

New Zealand Dollar

Taal

Engels & Maori

Ontdek Nieuw Zeeland met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen op maat gemaakte individuele reizen naar Nieuw-Zeeland. Hieronder worden een aantal voorbeelden van bestaande  individuele reizen weergegeven die wij voor u kunnen reserveren. Deze programma’s kunnen altijd aangepast worden naar uw eigen wensen waar mogelijk.

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte.

  • Een rondreis 100% op maat.
  • Kies zelf wanneer u vertrekt.
  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring in Nieuw Zeeland reizen.

Road Trips

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Nieuw Zeeland?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!