Canada

Never Ending Nature

Welkom in Canada

Canada is het op één na grootste land ter wereld en toch is het land niet zo dichtbevolkt. De meeste mensen leven in grootsteden zoals Montreal, Toronto, Vancouver, Edmonton en Calgary. De overige ruimte bestaat uit ongetemde natuur waaronder een aantal bekende nationale parken en een paar minder bekende provinciale parken. Wie houdt van natuur is hier zeker aan het juiste adres: de prachtige merengebieden van de provincies Quebec en Ontario, de majestueuze bergketens van de Rocky Mountains, de ongerepte kust van het Pacific Rim National Park met walvissen, orka’s, zeeleeuwen en andere zeedieren, de watervallen van Niagara en het Wells Gray Provincial Park zijn maar een paar voorbeelden die u wel of niet in combinatie met enkele van de grootsteden kan maken. Ontdek de Never Ending Nature van Canada.

Hoofdstad

Ottawa

Reisformaliteiten

Geldig internationaal paspoort voor Belgen

Verplicht ETA formulier

Munt

Canadese Dollar

Taal

Engels & Frans

Ontdek Canada met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen de meest uiteenlopende programma’s voor individuele reizigers naar Oost- en West-Canada. Trips van 1,2,3,4 weken tot langere reizen behoren tot de mogelijkheden. Hieronder worden een aantal voorbeelden van bestaande individuele reizen weergegeven die wij voor u kunnen reserveren. Deze programma’s kunnen altijd aangepast worden naar uw eigen wensen.

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte.

  • Een rondreis 100% op maat.
  • Kies zelf wanneer u vertrekt.
  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring in Canada reizen.

Road Trips

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Canada?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!