Namibië

Search The Silence

Welkom in Namibië

Het landschap is het bepalende natuurlijke bezit van Namibië. Mensen gebruiken allerlei soorten woorden om het te beschrijven: onmetelijk, eindeloos, magnifiek, onvoorstelbaar, … maar zelfs deze woorden zijn te beperkt om de mooiheid van het land te beschrijven. De prachtige duinen van Sossusvlei, de onmetelijke grootsheid van de Fish River Canyon, het woeste karakter van Damaraland, de Skeleton Coast… het zijn maar enkele voorbeelden van hoe anders Namibië is. Namibië is ook de thuis van het alom gekende Etosha National Park. Het is de thuis van 114 verschillende soorten zoogdieren, 110 soorten reptielen, 340 soorten vogels die alleen leven in en nabij de Etosha Pan, een grote zoutvlakte die ook bekend staat onder de naam “Great White Place'”. Bezoek er de Himba stammen en de San people en uw culturele natuurreis is compleet. Je moet het zelf ervaren. En moedig anderen dan aan hetzelfde te doen.

Hoofdstad

Windhoek

Reisformaliteiten

Geldig internationaal paspoort voor Belgen

Geboortecertificaat verplicht voor kinderen onder de 18 jaar.

Hepatitis A aanbevolen

Malariapreventie Noord Etosha

Munt

Namibische Dollar

Taal

Afrikaans, Engels & stamtalen

Ontdek Namibie met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen op maat gemaakte individuele rondreizen in Namibië. Hieronder worden een aantal voorbeelden van bestaande individuele reizen weergegeven die wij voor u kunnen reserveren. Deze programma’s kunnen altijd aangepast worden naar uw eigen wensen.

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte.

  • Een rondreis 100% op maat.
  • Kies zelf wanneer u vertrekt.
  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring in Namibië reizen.

Road Trips

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Namibie?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!