Hawaii

Tropical Beauty & Dramatic Volcanoes

Welkom in Hawaii

Onder Hawaii verstaan de meeste mensen Honolulu met het wereldberoemde Waikiki Beach… Onbekend is onbemind! Hawaii is de vijftigste staat van de Verenigde Staten en bestaat uit 137 vulkanische eilanden gelegen in het midden van de Stille Oceaan, waarvan de belangrijkste worden gevormd door de Hawaïaanse eilanden, een archipel met 19 eilanden. Er zijn 6 grote eilanden: Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui, Big Island of Hawaii. De Hawaii-eilanden bieden voor iedereen wat wils: er zijn regenwouden, prachtige stranden, moerassen, bergen, woestijnachtige gebieden, vulkanen, unieke snorkelgebieden, kronkelende panoramische kustwegen, en bovendien vindt u hier een unieke fauna & flora die nergens anders ter wereld voorkomt.

Hoofdstad

Honolulu

Reisformaliteiten

Geldig internationaal paspoort voor Belgen

Verplicht Esta Formulier

Munt

U.S. dollar

Taal

Engels

Ontdek Hawaii met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen de meest uiteenlopende programma’s voor individuele reizigers naar de Hawaii-Eilanden. Trips van 1,2,3,4 weken tot langere reizen behoren tot de mogelijkheden. Hieronder worden een aantal voorbeelden van bestaande individuele reizen weergegeven die wij voor u kunnen reserveren. Deze programma’s kunnen altijd aangepast worden naar uw eigen wensen.

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte

  • Een rondreis 100% op maat.
  • Kies zelf wanneer u vertrekt.
  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring in Hawaii reizen.

Road Trips

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Hawaii?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!