Zambia

Hippo Country

Welkom in Zambia

Spreek je over Zambia, dan spreek je vooral over South Luangwa National Park. Het behoort tot één van de mooiste wildparken ter wereld, ongeacht u hier de Big 5 niet zal zien. Als je naar de flora in South Luangwa National Park kijkt , begrijp je meteen waarom dit zo’n geweldige plek is om veel dieren in het wild te zien in een relatief klein gebied. Rijke grond, hoge groene bomen, olifanten, vogels en andere dieren in het wild: het resultaat is een verbluffend mooi, rijk landschap, een ware utopie voor iedereen die puur Afrika zoekt. Er leven voornamelijk olifanten, leeuwen, luipaarden, apen, nijlpaarden, Hyena’s en grote troepen wilde honden. De krokodillen populatie is buitengewoon hoog. Natuurlijk leven er ook verschillende soorten antilopen waaronder de kudu, impala en de puku. En vergeet zeker niet de Thornicroft Giraffen. Het park is ook de thuisbasis van 378 soorten vogels. Of je nu een vogelliefhebber bent of niet, na je eerste safari zullen vogels je hart veroveren.

Hoofdstad

Lusaka

Reisformaliteiten

Geldig internationaal paspoort voor Belgen (6 maanden geldig na retourdatum)

Visum kan aangekocht worden bij aankomst luchthaven

Hepatitis A aanbevolen

Gele Koorts aanbevolen

Malariapreventie

Munt

Zambiaanse Kwacha

Taal

Engels

Ontdek Zambia met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen op maat gemaakte begeleide safari’s in Zambia. Hieronder worden een aantal voorbeelden van bestaande begeleide individuele reizen weergegeven die wij voor u kunnen reserveren. Deze programma’s kunnen altijd aangepast worden naar uw eigen wensen waar mogelijk.

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte.

  • Een rondreis 100% op maat.
  • Kies zelf wanneer u vertrekt.
  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring in Zambia reizen.

Privaat Begeleide Safari's

Opgelet: onderstaande individuele begeleide safari’s zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Zambia?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!