Verre reizen met kinderen

Gezinsvakanties op verre bestemmingen

Ontdek samen de wereld

Onmogelijk; onverantwoord, vluchten zijn te lang, ze zijn nog te jong … dit is de bedenking die u van uw naaste omgeving krijgt als je een verre reis met het gezin wil maken. De realiteit is anders. Al sinds onze drie kinderen  nog peuters waren, reizen we met hen naar de verste uithoeken van de wereld… en met succes. Daarom ontsproot het idee om hier een extra specialiteit van te maken op de Belgische markt. Wij vinden het heel normaal dat uw kinderen betrokken worden in het samenstellen van uw droomreis. Het is per slot van rekening ook hun vakantie.

dscn0803
dscn0218

Specialist in verre reizen met kinderen

Bij het opmaken van een verre reis, is het ontzettend belangrijk dat we zowel met de wensen van de ouders als deze van de kinderen rekening houden. Daarom vragen wij steeds of het mogelijk is dat de kinderen bij de eerste kennismaking en bespreking aanwezig zijn. Tijdens het gesprek laten we leuke powerpoint filmpjes van de bestemming en de bezienswaardigheden zien. Beelden zeggen soms meer … en kinderen zijn ontzettend eerlijk als hen iets wel…maar ook niet bevalt. Er wordt rekening gehouden met het reistempo, de keuze van de hotels, de activiteiten,…Op deze manier maken wij voor u de ideale gezinsvakantie.

Road Trips

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een verre reis met kinderen?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!