Australië

Never Never Land

Welkom in Australië

Australië ligt op het zuidelijke halfrond en beslaat een oppervlakte van 4.772.535 km². Australië wordt in het oosten begrensd door de Grote Oceaan en in het westen door de Indische Oceaan. Het land is even groot als heel Europa. Het enorme continent herbergt zeer verschillende landschappen: de Outback, hoogvlakten van het Groot Australisch Scheidingsgebergte, de weelderige bossen van Tasmanië, het regenwoud en de koraalriffen van het tropische noorden en de bijna 18.000 km lange kust. Australië kent een unieke fauna. Er komen veel buideldieren voor zoals de kangoeroe en de koala. Maar ook zeldzame zoogdieren zoals het vogelbekdier en de mierenegel.

Hoofdstad

Canberra

Reisformaliteiten

Geldig internationaal paspoort (6 maanden geldig na retourdatum)

Visum (gratis verzorgd door Inforeizen)

U heeft een Belgisch en een internationaal rijbewijs nodig

Munt

Australische Dollar

Taal

Engels

Ontdek Australie met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen op maat gemaakte individuele reizen naar Australië. Hieronder worden een aantal voorbeelden van bestaande individuele reizen weergegeven die wij voor u kunnen reserveren. Deze programma’s kunnen altijd aangepast worden naar uw eigen wensen waar mogelijk.

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte.

  • Een rondreis 100% op maat.
  • Kies zelf wanneer u vertrekt.
  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring in Australië reizen.

Road Trips

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Australie?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!