Alaska

Grizzlies, Whales and Big Mountains

Welkom in Alaska

Alaska spreekt bij velen tot de verbeelding en is een bestemming die gelukkig nog niet door het massatoerisme is ontdekt. Alaska zou synoniem staan voor ijzige kou en quasi niet bereisbaar. Halve waarheden… want Alaska is voor de echte natuurliefhebber de prachtigste staat van de Verenigde Staten met tijdens de zomermaanden aangename temperaturen. Het ongerepte Kenai schiereiland dat begrensd wordt door het gigantische Harding Icefield; het overvloedige zeeleven in de Prince William Sound; de ontelbare bergtoppen van het Wrangell St. Elias National Park; de grizzlies van Lake Clark; Mount McKinley en het ongerepte Denali National Park… om nog maar te zwijgen van de mooie flora en het aantal wilde dieren die u hier kan aanschouwen. Grizzlies, Bald Eagles, papegaaiduikers, zeeleeuwen, zeehonden, orka’s, bultruggen… Alaska heeft het allemaal.

Hoofdstad

Juneau

Reisformaliteiten

Geldig internationaal paspoort voor Belgen

Esta formulier

Munt

U.S. dollar

Taal

Engels

Ontdek Alaska met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen de meest uiteenlopende programma’s voor op maat gemaakte reizen naar Alaska. Trips van 1,2,3,4 weken tot langere reizen behoren tot de mogelijkheden. Hieronder worden een aantal voorbeelden van bestaande individuele reizen weergegeven die wij voor u kunnen reserveren. Deze programma’s kunnen altijd aangepast worden naar uw eigen wensen.

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte.

  • Een rondreis 100% op maat.
  • Kies zelf wanneer u vertrekt.
  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring in Alaska reizen.

Road Trips

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Alaska?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!