Madeira

The Hawaii of Europe

Welkom in Madeira?

Ontdek alles wat Madeira te bieden heeft: adembenemende natuurlijke omgevingen, kristalhelder water, eeuwenoude tradities, authentieke smaken en een groot, groot verlangen om u te verwelkomen. Kom en ervaar een unieke archipel waar de klok de tijd niet aangeeft en de kalender het seizoen niet dicteert.

Het belangrijkste en grootste eiland van de archipel van Madeira is het eiland Madeira zelf. Het is een klein eiland gelegen in het midden van de Atlantische Oceaan, ongeveer 970 km ten zuidwesten van Lissabon, Portugal, en ongeveer 650 km ten westen van Marokko op het Afrikaanse continent.

Funchal is de centrale stad op het eiland Madeira, met 100.000 inwoners. De stad is de thuisbasis van de historische architectuur uit de 15e eeuw, zoals de kathedraal en de botanische tuin, die een mooie verzameling unieke lokale planten van het eiland heeft, evenals planten die van de buitenwereld zijn binnengebracht. Er is geen twijfel dat u zult genieten van de unieke cultuur, natuur, activiteiten en veel van het eiland en nog veel meer! Als je eenmaal naar buiten kijkt, zullen je ogen schitteren door de grenzeloze uitgestrektheid van de diepblauwe oceaan, en als je geluk hebt, word je misschien speciaal welkom geheten door een sierlijke walvis vlak voor de kust!

Hoofdstad

Funchal

Reisformaliteiten

Identiteitskaart voor Belgische onderdanen

Geldig Belgisch rijbewijs

Munt

Euro

Taal

Portugees

Engels

Ontdek Madeira met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen de meest uiteenlopende programma’s voor individuele reizigers. Madeira is de nieuwe bestemming van Inforeizen. Soms hoef je niet al te ver te vliegen om toch in een hele andere omgeving te vertoeven. “Het Hawaii van Europa”, zo wordt het kleine Portugese eiland ook wel genoemd. Voor iedereen die van natuur, wandelingen, cultuur en lekker eten houdt!

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte.

  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring.

Road Trips

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Madeira?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!