Over Inforeizen

Inforeizen is een klein maar dynamisch bedrijfje dat wordt gerund door Eric Van den Acker en Christel Thys. Met meer dan 32 jaar reiservaring durven wij ons specialisten noemen op de reisbestemmingen die wij aanbieden. U zal geen brochures vinden op ons kantoor. Vreemd zal u zeggen, maar wij maken alle reizen op maat en bezorgen u dan ook een gedetailleerde offerte/brochure van uw reis per mail. Neen, geen velletje papier met enkele namen, maar een informatieve offerte waarin de reisroute, hotels en bezienswaardigheden staan beschreven. U ziet wat u koopt ! Door u een gedigitaliseerde offerte/brochure toe te mailen zetten we onze eerste stapjes naar duurzaamheid: het verminderen van de papierberg.

Goede reisgidsen kosten geld en zijn soms moeilijk te vinden. Daarom heeft Inforeizen het idee ontwikkeld om voor zijn klanten een “REISGIDS OP MAAT” te maken: het ROADBOOK DELUXE. Van al de plaatsen die u bezoekt tijdens uw reis, bezorgen wij u een gedetailleerd informatiepakket waarin de bezienswaardigheden, wandelingen, panoramische uitkijkpunten, leuke weetjes e.a. beschreven staan. Dit alles wordt opgeluisterd door prachtige kleurenfoto’s en plannetjes zodat u slechts 1 gepersonaliseerde reisgids dient mee te nemen. Daarboven op zorgen wij steeds voor roadatlassen en stadskaarten en bij de Fly & Drives tevens routebeschrijvingen. Ook hier zetten wij de eerst stapjes naar duurzaamheid: het roadbook wordt u in pdf formaat doorgemaild waardoor u deze op uw tablet, notebook of laptop kan downloaden. Als  u toch kiest voor een papierenversie dan betaalt u een kleine meerprijs. Deze kost zal dan opnieuw geïnvesteerd worden in een duurzaam project. De reden van deze meerprijs is duidelijk: verbruik van papier, verbruik van mappen, vervoer van punt A naar punt B met de nodige C02 uitstoot.

Over ons

Ik ben Eric, uw reisspecialist.

Al op jonge leeftijd wist ik wat ik later wilde worden: ontdekkingsreiziger. Gefascineerd door verre landen, vreemde culturen, overweldigende natuur en dieren begon ik op 19 jarige leeftijd de wereld te ontdekken. Globetrotten zit me in het bloed en ik voel me dan ook onmiddellijk thuis in verre oorden. Dit gevoel wilde ik delen met anderen. Op 24 jarige leeftijd werd ik zaakvoerder van Inforeizen met een aantal specialisaties die u op deze website kan terugvinden. Alle vermelde reizen zijn door mezelf gemaakt en samengesteld. En ja, ik heb nog tijd gevonden om een gezin te stichten. Ik noem onze 3 kinderen mijn proefkonijnen, want aan de hand van wat zij leuk, vervelend, fascinerend,… vinden, worden onze reizen aangepast voor families. Daarom is het heel belangrijk dat onze klanten langs komen op kantoor zodat wij een reisprofiel kunnen opmaken. Het enige wat ik wens is dat u fijne vakantie heeft.

Eric geboren op… 15/12/1967

De troeven van Inforeizen

Maatwerk van A tot Z

Bij ons kiest u niet zomaar een reis uit een brochure. Wij voorzien steeds maatwerk, zodat uw vakantie 100% aansluit bij uw wensen en noden.

30+ Jaar reiservaring

Onze jarenlange reiservaring zorgt ervoor dat we steeds kwalitatieve reizen op maat kunnen aanbieden, voor iedereen. Alles wat wij verkopen kennen wij persoonlijk.

Verre reizen met kinderen

Al sinds onze drie kinderen  nog peuters waren, reizen we met hen naar de verste uithoeken van de wereld… en met succes. Daarom ontsproot het idee om hier een extra specialiteit van te maken op de Belgische markt.

Inclusief Roadbook Deluxe

Inforeizen verzorgt voor al zijn Fly & Drives een gedetailleerd Roadbook. Hierin worden alle bezienswaardigheden van uw reis gedetailleerd besproken. Inforeizen zorgt ook voor roadatlassen en stadskaarten. Uniek op de Belgische markt !

Klaar voor een reis op maat?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!