Costa Rica

The Garden of Central America

Welkom in Costa Rica

Pura Vida betekent letterlijk ‘puur leven’. Met deze populaire uitdrukking leggen de Costa Ricanen nog meer nadruk op wat ze zo goed kunnen: genieten! Toen Colombus het land ‘ontdekte’, trof hij er indianen aan, getooid met prachtige juwelen en edelsmeedwerk. Daardoor vermoedde hij dat het land een onvoorstelbare rijkdom in zich droeg. En ja, Costa Rica is nog altijd een gepaste naam voor dit prachtige land. Al is het op een andere manier dan Colombus bedoelde. De ware schat van Costa Rica is haar natuurlijke rijkdom. Dit tropische land gelegen in een vredige oase vol natuurpracht is langs twee flanken afgebakend door mooie stranden. Al wie houdt van avontuur, natuurexploratie en vogelobservatie krijgt een waar paradijs voor de voeten, gezegend met een grote variatie aan fauna en flora. Het aanschouwen van de zonsondergang en de gloed van een vulkaan bij nacht laat vele harten sneller slaan.

Hoofdstad

San José

Reisformaliteiten

Internationaal paspoort (6 maanden geldig na retourdatum voor Belgen)

Munt

Colon

Voorzie Amerikaanse dollars in kleine coupures

Taal

Spaans maar ook Engels wordt vlot gesproken

Ontdek Costa Rica met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen op maat gemaakte individuele reizen naar Costa Rica. Hieronder worden een aantal voorbeelden van bestaande individuele reizen weergegeven die wij voor u kunnen reserveren. Deze programma’s kunnen altijd aangepast worden naar uw eigen wensen waar mogelijk.

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte.

  • Een rondreis 100% op maat.
  • Kies zelf wanneer u vertrekt.
  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring in Costa Rica reizen.

Road Trips

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Costa Rica?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!