Noorwegen

More Than Fjords and Glaciers

Welkom in Noorwegen?

Mensen die met de auto enige tijd in Noorwegen op vakantie zijn geweest, hebben alle moeite van de wereld om te vertellen wat nou precies de meeste indruk heeft gemaakt. Er zijn er die lyrisch worden van de adembenemende panorama’s met fjorden en besneeuwde bergen. Anderen zingen de lof van de vissersdorpjes op de Lofoten en Vesteralen, over de rit helemaal naar de Noordkaap en noemt het zonder enige aarzeling “de reis van mijn leven”. Geduldig je tijd nemen, zo luidt het motto van iedereen die zich op de Noorse wegen begeeft. Wie het rustig wil houden, het landschap wil inademen en af en toe even iets wil bezichtigen, moet rekenen met een daggemiddelde van hoogstens 250 km. Interessante plekken om te stoppen zijn er genoeg: levendige kustplaatsen als Bergen, Trondheim en Tromso, houten stadjes zoals Roros, de wereldvermaarde Noorse staafkerken. Voeg daarbij een hele rits boeiende musea, plezierige zomerse muziekevenementen en tientallen winkels waar het beste van het Noorse ambachtswerk te koop is. De hoofdstad Oslo verdient natuurlijk ook een plaats in het programma. Met zijn levendig centrum op mensenmaat biedt het een boeiende kennismaking met de Noorse geschiedenis, cultuur en levenswijze.

Hoofdstad

Oslo

Reisformaliteiten

Geldige identiteitskaart voor Belgen.

Geldig Belgisch rijbewijs

Munt

Noorse Kroon

Taal

Noors & Engels

Ontdek Noorwegen met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen de meest uiteenlopende programma’s voor individuele reizigers in Noorwegen. U kiest zelf het aantal dagen of weken van uw verblijf in Noorwegen. Hieronder worden een aantal voorbeelden van bestaande individuele reizen weergegeven die wij voor u kunnen reserveren. Deze programma’s kunnen altijd aangepast worden naar uw eigen wensen.

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte.

  • Een rondreis 100% op maat.
  • Kies zelf wanneer u vertrekt.
  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring in Noorwegen reizen.

Road Trips

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Noorwegen?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!