Botswana

Africa at its Best

Welkom in Botswana

Botswana is gekend om het aantal van de beste wildernis- en natuurgebieden op het Afrikaanse continent. Botswana ligt in zuidelijk Afrika en grenst in het zuiden en zuidoosten aan Zuid-Afrika, in het noordoosten aan Zambia, in het oosten aan Zimbabwe en in het westen aan Namibië. De dichtstbijzijnde kust is ongeveer 500 kilometer ver en ongeveer 2/3 van de grenzen van het land bestaan uit rivieren, hoewel sommige hiervan praktisch constant droog staan of enkel vloeien tijdens het regenseizoen. Met een volle 38 procent van de totale landoppervlakte gewijd aan de nationale parken, reservaten en wildbeheer gebieden, die voor het grootste deel niet omheind zijn, kunnen de dieren hier vrij rondzwerven. Dit geeft u het gevoel dat u door een immens natuurwonderland reist. Botswana is een zeldzaamheid in onze overbevolkte, overontwikkelde wereld. Untamed en ontembaar, het is een van de laatste grote toevluchtsoorden op onze wereld. De belangrijkste natuurgebieden zijn het Chobe National Park, Moremi Game Reserve, Okavango Delta, Makgadikgadi Pans, Central Kalahari Game Reserve en het Mashatu Game Reserve. Botswana is zien, voelen, ruiken en horen…

Hoofdstad

Gabarone

Reisformaliteiten

Internationaal paspoort (6 maanden geldig na retourdatum + 2 lege pagina’s voor Belgen)

Voor Victoria Waterfalls te Zimbabwe dient u een visum te kopen op de luchthaven van Victoria Waterfalls. Voor Botswana is geen visum nodig.

Aanbevolen Hepatitis A.

Malariapreventie.

Munt

Pula

Taal

Engels, Mbukushu, Naro…

Ontdek Botswana met Inforeizen

Al meer dan 30 jaar maakt Inforeizen op maat gemaakte begeleide safari’s in Botswana. Hieronder worden een aantal voorbeelden van bestaande begeleide individuele reizen weergegeven die wij voor u kunnen reserveren. Deze programma’s kunnen altijd aangepast worden naar uw eigen wensen waar mogelijk.

Interesse voor een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met de juiste vertrek- en retourdatum, het aantal personen en uw adresgegevens. Daarna ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte.

  • Een rondreis 100% op maat.
  • Kies zelf wanneer u vertrekt.
  • Speciale wensen? Geen probleem!
  • 30+ jaar ervaring in Botswana reizen.

Privaat Begeleide Safari's

Opgelet: onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en kunnen waar mogelijk aangepast worden aan uw wensen. Wij bieden onze klanten steeds maatwerk aan. Bewust publiceren wij geen prijzen op deze website omdat iedere klant andere voorkeuren en wensen heeft.

Klaar voor een reis naar Botswana?

Maak nu een afspraak om uw plannen te bespreken!